maanantai 11. lokakuuta 2021

Henkiin herätystä

 Blogi oli mennyt melko hiljaiseksi jo ennen maailmaa riivaavaa pandemiaa, mutta pandemian aikana ei ole paljon muualla tullut käytyä kun töissä ja tehtyä kaikenlaista opiskelua omaksi huviksi. Kennelnimikin tuli anottua. Koirien kanssa on oltu kotona ja metsässä. Koirat ei ole käyny näyttelyissä, koska: 

A) ensin ne kaikki peruttiin, 

B) sitten niitä alettiin taas järjestää, mutta tilanne oli kovin epävakaa ja 

C) en kyllä nyt tähän enää keksi mitään. Yötyö on verottanut osansa.

Leevin tyttö Hilla on siirtynyt toisen omistajan omistukseen kokonaan. Hylkäsin haaveet käyttää Hillaa ensimmäisenä jalostusnarttunani. Joten, unelma odottaa toteutumistaan. Urokset vähän heikosti yleensä lisääntyy keskenään.. Ehkä vielä joskus minäkin saan sen oman kantanartun. Toivossa on hyvä elää. Kennelnimi ainakin on valmiina.

Hippa on tänä syksynä osoittanut kiinnostusta supikoiralle. Kaksi supia se on nyt saanut eräksi ja kolmaskin oli lähellä. Vieläpä ihan kirjaimellisesti. Se oli muuttanut asumaan meidän takapihalle! Se saikin sitten kunnon kotihätyytyksen, eikä sitä ole nyt pariin päivään näkynyt. Taisi muuttaa parinsa kanssa muualle.

Häädetty supi

Viimein nyt sitten uskaltauduttiin sinne näyttelyihinkin. Leevi ja Hippa pääsi pyörähtämään kehässä Kotkan Ruusu 2021 -näyttelyssä. Leevi lauantaina 2.10. ja Hippa sunnuntaina 3.10. Erikoisempaa menestystä ei kummallekaan herunut. Leevin tuloksena AVK2 ERI ja Hipan AVK1 ERI. Leevin kohdalla lopputulos ei edes paljon aiheuttanut pettymystä; tuomari arvosteli kattavasti ja perusteli jokaiselle kilpailuluokassa olleelle, miksi sijoitti juuri näin. Meillä homma kaatui Leevin häntään, joka tietysti oli taas ollut ylhäällä. Lauantaina näyttelyssä oli mukana hyvä ystäväni ja näyttelyreissulla käytiin sitten syömässä ja ottamassa Leevistä kuvia.










Sunnuntaina Hipan kanssa mentiin ihan oman perheen kesken; Hippa, minä ja avomieheni. Hippa on jo jonkin verran tasaantunut näyttelyissä, malttoi jopa seisoa paikoillaan tuomarin edessä. 





Eipä sitten muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia seikkailuja! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti